Már januárban nézheted: Jenna Ortega megkörnyékezi a középkorú tanárát, itt a Csábító leckék magyar előzetese

Jenna Ortega és Martin Freeman a főszereplői a Csábító leckék című filmnek, amelyet a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon való bemutatót követően január 25-én mutatnak be a hazai mozik. Megérkezett a magyar szinkronos előzetes.

A filmben Ortega Cairót, egy tehetséges írónőt alakít, aki kapcsolatba bonyolódik tanárával, a Freeman által alakított Jonathan Millerrel. A dráma azután fokozódik, hogy Cairo bead egy feladatot, amely szakmai és etikai bonyodalmakhoz vezet Miller számára.

A Jade Bartlett által rendezett és írt film forgatókönyve 2016-ban szerepelt a Blacklisten, a legjobb nem leforgatott forgatókönyvet feketelistáján.

Ortega rendkívül elfoglalt az utóbbi időkben, hamarosan érkezik a Finestkind című krimije és az ő főszereplésével forgatott Beetlejuice 2 is, emellett visszatér a Netflix népszerű sorozatának, a Wednesday a második évadában, mely miatt nem tudta elvállalni a Sikoly VII.-et.

A Csábító leckék magyar szinkronos előzetesét idelent mutatjuk.

dráma | vígjáték

Miller tanárként többre vágyik az élettől. Eredetileg írónak készült, de egy kisvárosi középiskolában irodalomtanárként éli mindennapjait. Élete akkor vesz fordulatot,... több»