Jessica Chastain is részt legújabb filmjének, A másik nővér premierjén, amely a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon került megrendezésre.

Mondani se kell, hogy a színésznő lélegzetelállítóan festett abban a vörös ruhában, amelyben megjelent a díszbemutatón. Az érkezéséről egy videót is megosztott az Instagramon, amelyhez Taylor Swift Don't Blame Me című dalát is mellékelte.

A premieren részt vett Chastain filmes partnere, Eddie Redmayne is, aki az elmúlt években kevesebb produkcióban láthattunk szerepelni, legutóbbi alakítása a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkaiban, azt megelőzőleg pedig a 2020-ban megjelent A chicagói 7-ek tárgyalásában volt látható.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés

A Tobias Lindholm rendezésében készült filmben Chastain egy ápolónőt, Amy Loughrent alakítja, aki azzal szembesül, hogy kollégája Charlie Cullen több beteg halálát is okozta, így Amy mindent elkövet, hogy bebizonyítsa az igazságot a hatóságoknak.

A másik nővér október 26-án jelenik meg a Netflixen, további szerepekben pedig érkezik Kim Dickens, Noah Emmerich, Ajay Naidu, Gabe Fazio, Devyn McDowell és Gina Jun. Jessica Chastain mindemellett a Mothers' Instinct a The Division című produkciókban lesz látható a jövőben.

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Egy hírhedt ápoló több száz kórházi beteg haláláért lehet felelős. Kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezett bebizonyítani, hogy a titokzatos... több»