Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a John Wick: 4. felvonás, amely kétségtelenül az idei év legjobban várt folytatása.

A harmadik rész meglehetősen feszült szituációval zárult le, amikor hősünk lezuhant a Continental tetejéről, miután Winston lelőtte. Azt persze tudjuk, hogy Wick túlélte a zuhanást, ráadásul új szövetségesekre is szert tett, a kérdés már csak az, hogy mit tudtak még ebből kifőzni a készítők.

Maga Keanu Reeves is elmondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy a negyedik felvonással szinte már “túl messzire is mentek” az akciót és a látványvilágot illetően, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit gondolnak erről maguk a kritikusok, akik már megtekinthették Chad Stahelski rendezését.

Hogy a látványvilág csakugyan egy szinttel magasabban van az előző részeknél, azt a Los Angeles Times kritikusa, Katie Walsh is megerősítette. A szerző azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem érezte hosszúnak a játékidőt, noha az 39 perccel több az előző epizódénál.

“Az államat a földről kellett felvennem a rengeteg őrült és ötletes jelenet láttán. Nem vagyunk felkészülve arra, amit Keanu Reeves művel a fegyverekkel” - írja Steven Weintraub a Collider magazintól.

“Pimasz, merész és vagány. Magas oktánszámú izgalom, a John Wick ráadásul remekül egyensúlyoz a látványvilág és a cselekmény tétje között. A legjobb moziélmény, amit idén átélhetsz” - írja a Variety magazin szerzője, Courtney Howard.

A CinemaBlend kritikusa, Eric Eisenberg ugyan fenntartásait fejezte ki a film “ijesztő” játékidejével kapcsolatban, ugyanakkor hozzátette, hogy a tempó remekül van felépítve. 

A John Wick: 4. felvonás tehát március 23-án érkezik a hazai mozikba, már csak türelmesnek kell maradnunk. A film főszerepeiben Keanu Reeves mellett Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Scott Adkins, Donnie Yen és Clancy Brown lesznek láthatók.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»