John Wick Mumbaiban? A Netflix ezt is elhozza laza 30 millióból

Befejeződött Dev Patel rendezői debütálásának forgatása, a Monkey Man már a vágószobában van, és bár egyelőre csak kevesen láthattak ízelítőt a filmből, a Netflix már most garanciát ígér, hogy a nézők egy a John Wick filmekhez hasonlóan pörgős bosszúfilmet kapnak majd, amely Mumbaiban játszódik.

A streaming szolgáltató csaknem 30 millió dollárból hozta össze a produkciót, amelyet Patel nem csupán rendezett, hanem a forgatókönyv fejlesztésében is részt vett, illetve a film egyik főszerepében is ő lesz látható.

A Monkey Man szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos azonban, hogy egy Hindu mondán alapszik: Hanuman egy félig ember, félig majom, aki bosszúhadjáratot fogad, Patel azonban elárulta, hogy a történet megírásához saját életéből is inspirációt merített.

“Rendkívül izgatott vagyok, hogy közösen vettünk részt ebben a kalandban a Netflixszel. A pandémia igencsak megnehezítette a forgatást, ugyanakkor nagy lehetőség volt mindez arra, hogy újragondoljam gyermekkorom néhány történetét” - írja Patel.

A Monkey Man főbb szerepeiben Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Brahim Achabbakhe, Pitobash, Sikander Kher és Joseph J.U. Taylor lesznek láthatóak.