Amikor Johnny Depp japán sörreklámban zúzta (videó)

Paul NewmanGeorge Clooney és Tommy Lee Jones után Johnny Depp is csatlakozott azon hollywoodi sztárok köréhez, akik külföldi reklámokban vállalnak szerepet.

Johnny Depp az utóbbi években leginkább a botrányos válása miatt került a figyelem középpontjába, de az utóbbi hetekben mintha valami megváltozott volna. Először a Dior új reklámjában vállalt szerepet, majd kiderült, hogy megkapja a San Sebastian Filmfesztivál legnagyobb elismerését (ez nem is tetszett mindenkinek), majd jött a hír, hogy Karlovy Varyban is különdíjjal ismerik el a munkásságát. 

Most azonban ugorjunk vissza a múltba, egészen egy 2017-es reklámfilmig, amiről sokan talán lemaradtatok. A szóban forgó, alább is látható felvételen a színész az Asahi Super Dry nevű japán sört reklámozta, melyben bár önmagát hozta, azért mégis az az érzésünk, hogy nem szerette volna, ha az egész világ látná a produkcióját.

De hiába nem adták a promót az amerikai tévék, az internet korában semmi sem maradhat titoktban. Mutatjuk tehát a videót, melyen Depp és egy japán zenész együtt tolja a rock and rollt egy ház tetején.