Johnny Depp majdnem verekedésbe bonyolódott új filmje forgatásánA kép forrása: https://movieweb.com/johnny-depp-drunk-assaulting-crew-member-labyrinth-set/

Bár Johnny Depp még mindig az egyik legnagyobb név Hollywoodban, és karrierjét még jó eséllyel meg lehet menteni, úgy tűnik, hogy viselkedése egyre inkább problémásabb. Ahogy azt a legutóbbi eset is jól példázza: legújabb filmje forgatásán a sztár megpróbált megütni egy stábtagot, miután az egész forgatási napot ivással töltötte.

A Hazugságok városa című filmet jelenleg forgatják Los Angelesben, és a színész egy jelenetre átvette a rendezést a rendező Brad Furmantól. A kérdéses jelenethez lezártak egy egész utát a városban (minden bizonnyal jelentős összegért), Depp pedig számos barátját és ismerősét válogatta ki hozzá. A gond abból adódott, hogy a színész több különböző forrás szerint egész nap ivott és szívott, és nagyjából semennyit sem dolgozott az anyagon. Amikor a stáb helyszínfoglalási engedélye a végéhez közeledett, a helyszínbiztosításért felelős szakember jelezte rendezőnek, hogy lassan csomagolniuk kell, és emiatt vitába keveredett a színésszel, aki nem csak kiabált, de meg is próbálta ütni a stábtagot.

A helyzet szerencsére a többiek higgadtsága miatt nem fajult el, a helyszínfelelős annyiban hagyta a dolgot, Deppet pedig szépen arrébb vitték. A rendező Furman még meg is védte őt: kiváló tehetségnek és szakembernek nevezte, az esetet pedig a forgatások stresszes mivoltára fogta. Sem Depp, sem a szóvivője nem kommentelték az esetet.

Johnny Depp sokáig az egyik legígéretesebb színésznek számított Hollywoodban – ám az elmúlt időkben a sajtó főleg magénéleti botrányától, alkoholproblémáitól és válásától volt hangos, illetve sikerült jó pár szereppel alaposan mellényúlnia. A most LAbyrinth mellett hamarosan a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteiben láthatjuk – és ki tudja, talán sikerül visszatornásznia magát arra a polcra, ami csak a legnagyobbaknak jár.