Johnny Depp nem lesz többé Grindelwald, de azért a gázsit zsebre teheti

Mint ismert, a bíróság elutasította Johnny Depp keresetét, amelyben a The Sun magazin ellen nyújtott be becsületsértését. A bíróság továbbá azt is kimondta, hogy a színész a bizonyítékok alapján valóban bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardöt. A színész természetesen fellebbezni kíván az ítélet ellen, ám ez a jelek szerint nem menti meg a karrierjét.

Olyannyira nem, hogy a Warner már bejelentette, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai-ban már nem ő fogja eljátszani az ügyeletes gonosz varázslót, Gellert Grindelwaldot. Ezt Johnny Depp is elfogadta.

Ugyanakkor a hírek szerint a színész ezzel nem jár olyan rosszul. A szerződésében van ugyanis egy kitétel, amely szerint akkor is megkapja a teljes gázsiját, ha a film végül nem készül el vagy épp lecserélik őt menet közben. Utóbbi helyzet állt most elő, de így Johnny Depp ugyanúgy megkapja a neki ígért 10 millió dollárt.

Ha hinni lehet a híreknek, a színész eddig csupán egyetlen rövidke jelenetet forgatott le a filmből, többet pedig így már nem is fog. Azt nem tudni, hogy ez pontosan milyen jelenet, és a készítők fel fogják-e használni a filmben. Ha igen, akkor van rá esély, hogy alapként sütik el egy átalakuláshoz, amivel bevezethetik az új színészt a karakterbe. Hogy kit, azt egyelőre nem lehet tudni.

A közösségi médiában egyébként a bejelentés után azonnal fellángoltak az indulatok, Johnny Depp elkötelezett rajongói igazságot követelnek a színésznek. Ő egyébként a közösségi médiában közzétett közleményében megköszönte mindenkinek a sok támogatást és szeretetet, amit az utóbbi időszakban kapott. Megígérte, hogy tovább harcol az igazáért, és nem fogja hagyni, hogy ez a sötét pont meghatározza a hátralévő életét és karrierjét.