Johnny Depp súlyos gyomrost kapott az Amber Heard elleni perében

Johnny Depp és Amber Heard botrányos ügye még korántsem ért véget. A volt házaspár egy újabb bírósági perre készül, a legfrissebb fejlemények szerint azonban Depp igencsak lehetetlen helyzetbe kerülhet az újabb jogi folyamat során.

Amber Heard és ügyvédei ugyanis éltek az úgynevezett Strategic Lawsuit Against Public Participation nevű törvény lehetőségeivel. A jogszabályt Virginia államban azért hozták létre, hogy megvédje azokat, akik nyilvános helyeken vagy médiumokban szólalnak fel, hogy ne lehessen őket emiatt beperelni.

Johnny Depp és ügyvédei történetesen Amber Heard által a The Washington Postban közzétett véleménycikk miatt nyújtott be keresetet. A színész rágalmazás miatt perelte be volt feleségét, Heard ugyanis a szóban forgó cikkben azzal vádolta meg volt férjét, hogy házasságuk alatt többször bántalmazta őt.

Ha Heard indítványozásának helyt adnak, úgy Depp helyzetét is jócskán megnehezíti a törvény, mivel a The Washington Postban megjelent cikkben valójában nincs megemlítve Depp neve.