Johnny Depp után: Megvan, ki lesz az új Willy Wonka a Charlie és a csokigyár előzményfilmjében

Már jó ideje hallani arról, hogy a Warner Bros. égisze alatt készül a Charlie és a csokigyár előzményfilmje, most pedig az is kiderült, ki alakítja majd a főszerepet.

A Dűne sztárja, Timothee Chalamet alakítja majd Willy Wonkát a Charlie és a csokigyár előzményfilmjében, számolt be a hírről a Variety, melyet a színész ügynöksége is megerősített. 

A Warner két színészt szemelt ki a szerepre, Chalamet mellett a Pókember sztárja, Tom Holland is versenyben volt, de végül előbbi lett a befutó.

A Wonka-t a Paddington direktora, Paul King rendezi, míg a produceri teendőket a Harry Potter franchise-on is dolgozó David Heyman látja majd el.  

Willy Wonkát első alkalommal Gene Wilder alakította az 1971-es adaptációban, majd 2005-ben Johnny Deppet láthattuk a szerepben Tim Burton feldolgozásában. 

#1
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

szül. 1995. 12. 27. (28 éves)
Hell’s Kitchen, New York, Egyesült Államok
Édesapja Marc Chalamet francia származású, az UNICEF szerkesztője, édesanyja Nicole Flender amerikai származású, ingatlanügynök és táncosnő. Családjában a művészi vonatkozás is megtalálható, hiszen nagybátyja Rodman Flender amerikai színész, rendező, író és producer, anyai nagyapja pedig Harold Flender,... több»