Bár a 2019-ben megjelent Joker az eredeti tervek szerint önálló film lett volna, de miután Todd Phillips rendezése több mint 1 milliárd dollár bevételt termelt, illetve a címszerepet alakító Joaquin Phoenix Oscar-díjat nyert az alakításával, valószínűleg nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás.

Nemrégiben röppent fel a hír, hogy a projekt Joker: Folie à Deux munkacímen fut, a film további szerepében pedig várhatóan Lady Gaga lesz látható, aki nem mást, mint Harley Quinnt alakítja majd. A Joker 2 a tervek szerint 2024-ben kerül majd a mozikba.

A Warner Bros. a tegnapi nap folyamán számos hírrel szolgált, a stúdió bejelentette, hogy bár közel 90 millió dollárt költöttek a Batgirlre, a filmet mégse jelentetik meg. A DC projektek egyébként sem tartoznak a stúdió legsikeresebb megjelenései közé.

A 2021-ben debütált Öngyilkos osztag gyakorlatilag megbukott a pénztáraknál, ráadásul a frissen megjelent DC Szuperállatok ligája sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, illetve az önálló Flash film jövője is kérdéses Ezra Miller botrányai miatt.

87 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»