Jön a Venom 3, megvan a rendező!

Az első két Venom-film írója és producere, Kelly Marcel rendezi a Venom 3-at.

A projekt még korai fejlesztési szakaszban van, de a főszereplő Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében. Marcel és Hardy lesz az új film producere, a történet részleteit egyelőre titokban tartják, a forgatókönyvet pedig Marcel jegyzi.

A Venom-filmek mellett Marcel leginkább a 2013-as Banks úr megmentése című film forgatókönyvének megírásáról ismert, nem mellesleg ő A szürke ötven árnyalata franchise elindítója, aki 2015-ben az első film forgatókönyvét írta. A Venom 3 Marcel játékfilmes rendezői debütálása. 

Az Andy Serkis által rendezett második rész, a Vérontó világszerte 507 millió dollárt hozott. A Ruben Fleischer rendezte első Venom 2018-ban került a mozikba, és 856 millió dollárt keresett világszerte, így a franchise összesen 1,3 milliárd dolláros globális bevételt ért el. Ezen egymás utáni kasszasikerek után a Sony az áprilisi CinemaCon-bemutatóján bejelentette, hogy egy harmadik film is elkészül.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»