James Cameron legújabban azzal került a címlapokra, hogy eladta az egyik ingatlanát, ehhez fűződően viszont az is kiderült, mi állhat a döntés mögött.

Az persze most szinte mellékesnek is tűnhet, hogy Cameron 33 millió dollárért kínálja Santa Barbarában található 700 négyzetméteres otthonát, a filmrajongóknak viszont van ennél egy sokkal ütősebb hírünk.

Cameron ugyanis nem puszta szeszélyből, hanem szakmai okok miatt adja el az ingatlant, a rendező ugyanis azzal indokolta a döntését, hogy egyszerűen már nincs értelme ott tartózkodni, hiszen a jövőben rengeteg időt fog tölteni, hogy az Avatar és egy teljes Alita franchise-on dolgozzon.

A 2019-ben Robert Rodriguez rendezésében készült Alita: A harc angyala folytatására úgy tűnt hiába várnak a nézők, ám nagyon úgy tűnik, hogy most végre némi biztató hírt is kaptunk minderről.

Maga Rodriguez és Cameron még 2022 végén beszéltek arról, hogy talán elkészülhet az Alita 2, mostanáig viszont teljes csend övezte a projektet, így remélhetőleg a jövőben már gyakrabban hallunk a további folytatásokról.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A távoli jövőben Ido, az orvos Iron City roncstelepén egy különleges kiborgra bukkan. Alitának semmilyen emléke sincs a múltjáról, minden új számára ebben a világban. Ido... több»