A Disney-nél az utóbbi időben igencsak ráéreztek a régi klasszikus mesék élőszereplős újrafeldolgozásaira, és nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió erősen ezen az utón folytatja tovább.

A tavalyi évben legalábbis hatalmasat szólt az Aladdin és Az oroszlánkirály a kasszáknál, és bár az utóbbit egy kissé felemásan fogadta a kritika, abban szinte mindenki egyetértett, hogy az adaptáció mérföldkőnek számít a CGI technológia terén.

A The Hollywood Reporter legfrissebb értesülései szerint pedig a Disney már gőzerővel dolgozik egy Bambi adaptáció előkészületein. A produkció forgatókönyvét Geneva Robertson-Dworet és Lindsey Beer írja majd. Robertson-Dworet korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Marvel Kapitány és a Tomb Raider, Beer neve pedig a Sierra Burgess Is a Loser és a Chaos Walkingból lehet ismerős a mozirajongóknak. A produceri széket pedig Chris és Paul Weitz, illetve Andrew Miano foglalják majd el, akik a The Farewell című filmet vitték korábban sikerre.

Annak, akinek nem lenne ismerős a Bambi egy őzgidáról szól, aki egy vadászat során elveszíti édesanyját. Bambi azonban nem marad egyedül, mindig mellette vannak legjobb barátai, Thumper, a nyuszi és Flower, a borz, akik segítik őt abban, hogy mialatt felcseperedik, megtalálja helyét az erdőben.

Egyelőre viszont nem tudni, mennyiben is módosítanak a sztori menetén az élőszereplős változatban, mint ahogy a film hivatalos premierdátuma sem ismert, a közeljövőben azonban várhatóan többet is megtudunk majd a produkcióról.