Patrick Wilson, az Insidious és a Démonok között franchise sztárja első nagyjátékfilmes rendezésére készül. Mondjuk a részleteket!

Öt évvel Az utolsó kulcs bemutatása után ugyanis elkészül az Insidious ötödik része, Wilson mellett pedig a további főszerepekben érkezik Lin Shaye és Ty Simpkins

A forgatókönyvet Scott Teems fejleszti a franchise társalkotójával, Leigh Whannell-lel közösen. A produceri teendőket Jason Blum, James Wan, Leigh Whannell és Oren Peli látják majd el.

A franchise első két epizódja James Wan rendezte, majd átadta a stafétabotot Leigh Whannellnek, a legutóbbi felvonást pedig Adam Robitel rendezete, amely a széria legnagyobb bevételét hozta a maga 168 millió dollárjával.

Wilson jelenléte a projektnél kétségtelenül a következő év legjobban várt filmjévé emeli az Insidious ötödik részét, amely a tervek szerint 2023. július 7-én debütál majd, a színész korábbi szerepeiből pedig a galériában találtok fotókat.

horror | misztikus | thriller

Noha Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az egész életét, minden egyes küzdelemmel fogytán az ereje, ez pedig oda vezet majd egyszer, hogy az asszony teljesen eltűnik... több»