Jön az új Ocean's Eleven Margot Robbie-val, mondjuk a részleteket

A 2000-es évek egyik legkedveltebb krimi-komédiája volt az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi és folytatásai. A filmek igazi sztárparádét hoztak és mellé csavaros, izgalmas sztorit is George Clooney vezetésével. Azt nehéz lenne megjósolni, hogy bármilyen formában is visszatérhet-e majd a jövőben a franchise-hoz, de az biztos, hogy a következő filmben nem ő lesz a főszereplő.

Már régebben is lehetett arról hallani, hogy a Warner Bros.-nak komoly tervei vannak a franchise megreformálásával. Ahogy az mostanában nem egy már befutott mozi esetében megtörtént, itt is női főhősre cserélnék azt a karaktert, aki eddig elvitte a hátán a filmeket.

A hírek szerint ez a színésznő nem más, mint Margot Robbie, aki nem csak főszereplőként, de producerként is kivenné a részét a film elkészítéséből. Egyelőre nem kapott zöldutat a projekt, pedig már a rendezőt is megtalálták hozzá Jay Roach személyében. Ő már dolgozott együtt Margot Robbie-val korábban is, így a kémia bizonyosan meglehet közöttük.

A forgatókönyv is nagyjából már összeállt, ezért Carrie Solomon felel, a történetről pedig csupán annyit tudni jelenleg, hogy egy ’60-as években játszódó előzménysztori lehet. Itt érdemes megjegyezni, hogy az egész franchise valójában egy ’60-as években készült mozi feldolgozása.

Ha minden a tervek szerint alakul és a zöld lámpát is megkapja a projekt, akkor 2023-ban kezdődhet a forgatás.