Június a Disney+-on: 7 nagy dobással készül a streamingóriás a nyár első hónapjára

A Disney+ semmit sem bíz a véletlenre idén nyáron. A streaming óriás olyan kínálattal indítja be a nyarat júniusban, hogy csak pislogni fogunk, a riválisoknak pedig nagyon fel kell majd kötni a gatyát. Hét újdonságra is készülhetnek az előfizetők, köztük sorozatokkal, egy mozi kasszasikerrel és egy nagyon érdekesnek ígérkező dokumentumfilmmel! Annyit azért érdemes észben tartani, hogy az alábbi listán szereplő dátumok egyelőre nincsenek kőbe vésve. Azok a nemzetközi bemutatókra érvényesek, így nem kizárt, hogy itthon lesznek majd eltérések. Ezt egyelőre nem tudni.

#7

77 Avatar: A víz útja  (2022)

(41) (11)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»

A film több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást. Premier június 7-én.
#6

dráma | életrajzi | történelmi

Disney+

A Flamin' Hot Richard Montañez, a Frito Lay gondnokának története, aki mexikói-amerikai származását és neveltetését felhasználva a Flamin' Hot Cheetosból olyan snacket... több»

A Flamin' Hot Richard Montañez, a Frito Lay gondnokának története, aki mexikói-amerikai származását és neveltetését felhasználva a Flamin' Hot Cheetosból olyan snacket készített, amely felforgatta az élelmiszeripart, és globális jelenséggé vált. Premier június 9-én.
#5

80 Stan Lee  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi

Disney+

100 év álmodozás. 100 év alkotás. 100 év Stan Lee. több»

Rendező: David Gelb
Szereplők: Stan Lee
A világ leghíresebb képregény-írója sajnos már nincs köztünk. Stan Lee a Marvel univerzum nagy részét hagyta az emberiségre, de ki is volt ő valójában? Milyen életet élt? Tudtad például, hogy valjában Stanley Lieber volt a neve? A legenda életét mutatja be az új dokumentumfilm, amely a személyes archívumára is támaszkodik. Premier június 10-én.
#4

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A legújabb Marvel-sorozat középpontjában Nick Fury áll, akinek már korábban is meggyűlt a baja a skrullokkal. Az alakváltó idegen faj most visszatér, hogy észrevétlenül leigázza a Földet, de persze ehhez Nicknek is lesz egy-két szava. Premier június 21-én.
#3

családi | vígjáték | zenés

Disney+

Raj Patel szakértője a matematikának, de titokban megszállottja néhai apja álmának, hogy rapzenész legyen, és majdnem mindent elveszít, miközben megpróbálja elérni több... több»

Egy kiemelkedően okos matekzseni az apja halála után rájön, hogy apja valójában egykor ünnepelt rapsztár volt. Félre dobva a számokat új életbe kezd, hogy kiderítse, a rap a DNS-ében van-e vagy sem. Premier június 23-án.
#2

dokumentum

Disney+

Bepillantás a The Mandalorian forgatásának kulisszái mögé. több»

A Disney kulisszák mögé bevezető doku-sorozatának következő felvonása azt mutatja meg, hogyan készült a népszerű A manadalóri sorozat harmadik évada. Premier június 28-án.
#1

családi | vígjáték

Disney+

Egy új mostohacsalád életének krónikája, akik minden hétvégén találkoznak. Ám amikor az apa új partnerrel kezd kapcsolatot, a hétvégék egészen más irányt vesznek. több»

Egy új mostohacsalád életének krónikája, akik minden hétvégén találkoznak. Ám amikor az apa új partnerrel kezd kapcsolatot, a hétvégék egészen más irányt vesznek. Premier június 28-án.