Június a Netflixen: 5 kötelező film és sorozat a Vaják új évadától Chris Hemsworth akciófilmjéig

Kőkemény hónap elé néznek a Netflix előfizetői, ha azt tűzték ki célul, hogy nem hagynak ki egy érdekes újdonságot sem. A legnagyobb streaming szolgáltató ugyanis elég sűrű júniusi programot állított össze. Rengeteg új sorozat, új évad és új film várja a rajongókat. Mi most ezek közül ötöt válogattunk össze nektek, amelyeket szerintünk vétek lenne kihagyni.

#5

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Folytatódik a túlélők története, akik egy olyan világba igyekeznek beilleszkedni, ami már továbblépett nélkülük. több»

Folytatódik a túlélők története, akik egy olyan világba igyekeznek beilleszkedni, ami már továbblépett nélkülük. Premier június 2-án.
#4

dráma | vígjáték

Netflix

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. Premier június 8-án.
#3

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

2020-ban a világ újabb hőst ismerhetett meg Tyler Rake (Chris Hemsworth) személyében, aki rettenthetetlen feketepiaci zsoldosként a leghalálosabb küldetéseken vesz részt. De ami elveszettnek tűnik… az még kimenekíthető. A Sam Hargrave rendezésében készült akciódús franchise producerei Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték zseniális rendezői. Premier június 16-án.
#2

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

Geralt és Ciri kalandjai folytatódnak, az egész kontinens a nyomukban van. Szörnyek, mágusok és harcosok kutatnak utánuk, ezért Geraltnak el kell Cirit rejtenie. Hogy sikerrel jár-e, az majd június 29-én kiderül.
#1

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatja be. Premier június valamikor júniusban.