Tegye fel a kezét, aki alig várja, hogy végre mozikba kerüljön a Jurassic World: Világuralom! A rajongók lelkesedése érthető, hiszen a filmben nem csupán Chris Pratt és Bryce Dallas Howard indul ismét fogócskázni a dinókkal, hanem jó néhány ismerős arc is visszatér.

Köztük Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern, akiket Steven Spielberg 1993-as Jurassic Parkjából ismerhettünk meg.

A Világuralom háza tája azonban az utóbbi időben meglehetősen csendesnek mondható, a parádés szereposztáson kívül legalábbis egyelőre nem sok minden derült ki a produkcióval kapcsolatban, a jelenleg zajló CinemaCon résztvevői azonban végre kaphattak egy másfél perces ízelítőt a filmből.

A résztvevők elmondásai szerint a teaser alaposan ügyel rá, hogy szinte semmilyen poént ne lőjön le a sztoriból, persze a már fentebb említett hőseink természetesen egytől egyig felbukkannak. A leírtak alapján a készítők szinte mindent igyekeztek belepakolni a rövid bejátszásba, amitől egy igazi Jurassic World film működni tud.

Összességében viszont úgy lehetne leírni a Világuralom hangulatát, mint egy Indiana Jones filmet, amelyet gyakorlatilag Jason Bourne és James Bond világával gyúrtak volna össze, amelyből persze nem hiányozhatnak a dinoszauruszok sem.

A Világuralom premierjére azonban még várnunk kell a következő nyárig, remélhetőleg azonban az első előzetes mielőbb napvilágot lát az online térben is.