Hamarosan debütál a Discovery új háromrészes dokumentumfilmje, a Hammer háza. Ebben nem kevesebbet ígérnek, mint lerántani a leplet Armie Hammer és családja megdöbbentő visszaéléseiről és zaklatásairól. A botrány évekkel ezelőtt robbant ki, amikor a színész volt barátnője nyilvánosságra hozta vádjait, őt pedig több másik ex is követte.

A House of Hammerben megszólal Courtney Vucekovich és Julia Morrison is, akik mindketten Armie Hammer barátnői voltak egykor. Az interjúkban olyan dolgokról mesélnek, mint a színész zaklatásai és visszaélései, de azt is elmesélik, hogy kezdetben miként hálózta be áldozatait. Kedves bókokkal arról, hogy ők a tökéletes nők számára. Ám, amint közelebb kerülnek egymáshoz, felszínre bújnak az addig ügyesen eltitkolt beteges vágyai erőszakról vagy épp kannibalizmusról.

Julia Morrison egy üzenetet is megmutat, amelyben Armie Hammer arról ír, hogy legszívesebben kikötözné párját egy nyilvános helyen meztelenül, hogy ott bárki szabadon magáévá tehesse. Ezzel bizonyíthatná a nő az iránta érzett szerelmét és ragaszkodását.

De a dokumentumfilmben megszólal a színész nagynénje, Casey Hammer is, aki arról beszél, hogy ez a fajta hatalommal való visszaélés és zaklatás nem csak Armie Hammerre jellemző, de az egész családra. Sötét titkokról fogja lerántani a leplet.

A House of Hammer szeptember elején debütál majd a Discovery+ csatornán.  

dokumentum

A hírhedt Hammer család felemelkedésének és bukásának hiteles története. több»