Kedvencek temetője: Íme az első fotók az új Stephen King-adaptációból

Stephen King regényei reneszánszukat élik – vagy sosem mentek ki teljesen a divatból? Talán az utóbbi, mindenesetre az elmúlt években egyre jobb és zajosabb sikert arató filmek készülnek az írő regényeiből.

Most épp a Kedvencek temetője a soros, amiből már készült filmváltozat 1989-ben (Kedvencek temetője), és ami folytatást is kapott, és hiába tartja számos horror-rajongó egy alapfilmnek, nem lett akkora sikere. Maga a regény King egyik legsötétebb hangulatú regénye, amit az író meg sem akart jelentetni, csak felesége és szerkesztője nyomására állt kötélnek. És milyen jól tette: bár sokat lehet arról vitatkozni, melyik a legjobb regénye, sokan egyértelműen ezt tartják annak.

Az új filmfeldolgozás jövő tavasszal kerül majd a mozikba, és most végre kaptunk róla pár fotót, hogyan is képzeljük el az idilli kertvárost, ahova egy orvos költözik a családjával – és ahol nem várt energiákkal és rejtélyekkel kell szembenézniük.

Az alkotók szerint a film arról szól, hogy milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni azért, hogy újra lássunk valakit – illetve a halálról, a gyászról és ezek megtapasztalásáról.

A filmet Kevin Kolsch és Dennis Widmyer rendezi, és John LithgowJason ClarkeAmy SeimetzAlyssa Brooke LevineJeté LaurenceHugo Lavoie és Sonia Maria Chirila főszereplésével készül.

És a már emlegetett fotók a filmből: