Rainn Wilson (galériánkban) színész a közösségi médiában kritizálta a keresztényellenes előítéleteket Hollywoodban The Last of Us-ra hivatkozva.

A Twitter-fiókján keresztül A hivatal egykori szereplője a sorozat évadzáró előtti epizódját kifogásolta.

"Úgy gondolom, hogy van egy keresztényellenes elfogultság Hollywoodban. Amint a The Last of Us David karaktere elkezdett a Bibliából olvasni, tudtam, hogy egy szörnyű gonosztevő lesz. Lehetne egy sorozatban egy bibliaolvasó prédikátor, aki valójában szerető és kedves?" - tweetelte Wilson.

A poszt-apokaliptikus sorozatban egy kannibálokból álló csoportot egy kereszténynek tűnő prédikátor vezetett. A csoport bibliai versekkel indokolta tetteit, egy későbbi jelenetben pedig a prédikátor megpróbálta megerőszakolni a sorozat főszereplőjét, Ellie-t.

Wilson legutóbb novemberben került a figyelem középpontjába, miután bejelentette, hogy megváltoztatja a nevét a közösségi médiaplatformokon Rainnfall Heat Wave Extreme Winter Wilsonra (Esőhullám Hőhullám Extrém tél), hogy ezzel is támogassa a klímaváltozás elleni aktivizmust.

A The Last of Us évadzáró epizódja már az HBO Maxon.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»