Millie Bobby Brown (galériánkban) a jövőben befejezi a Stranger Things című sorozatban nyújtott sztárszerepét, ám úgy tűnik, hogy egy ideje készen áll arra, hogy változtasson a nyilvános imidzsén.

A nézők a Stranger Things Tizenegyeseként ismerhette meg a fiatal színésznőt, az elmúlt években pedig a Godzilla: A szörnyek királya és az Enola Holmes-ban igyekezett kamatoztatni a tehetségét. Azt is elmondhatjuk, hogy Millie Bobby Brown gyakorlatilag a rajongói szeme előtt cseperedett fel, mostanra pedig más imidzset öltött magára.

A színésznő mindezt néhány friss fotóval is alátámasztotta, amelyeket az Instagramon osztott meg. Millie bikinifelsőben és egy rövidnadrágban látható, amint sütkérezik egy betonfal előtt.

Bár az nem derül ki, hogy a képek hol is készültek, Millie jelenleg barátjával, Jake Bongiovival nyaralnak, így feltehetően az utazás során készültek a fotók. A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évada várhatóan 2023 nyarán debütál majd.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»