Két Bosszúállók-filmet jelentett be a Marvel, megvannak a premierdátumok

A Marvel nyilvánosságra hozza a 6. fázis terveit, köztük 2 új Bosszúállók-filmmel!

A 6. fázis zárja le a multiverzum-sagát a Secret Wars című Bosszúállók-filmmel 2025-ben.

Miután a Marvel szombati Comic-Con paneljét azzal indította, hogy felfedte, hogy a 4. fázis az idei Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!-tal ér véget (az első előzetest idelent meg is nézheted), a stúdió bejelentette 5. fázis filmjeit, és adott egy kis ízelítőt abból is, hogy mi vár ránk ezután. 

A Végtelen sagához hasonlóan a Marvel következő három fázisa a Multiverzum-saga nevet viseli, mely a hatodik fázissal zárul majd le 2025-ben:

- A Fantasztikus négyes 2024. november 8-án,

- az Avengers: The Kang Dinasty 2025. május 2-án (Kang a saga főgonosza, akiről a Loki sorozatban már megtudhattunk egyet s mást, és a Hangya 3-ban mutatkozik majd be a vásznon), míg az 

- Avengers: Secret Wars 2025. november 7-én debütál a mozikban.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a Deadline-nak a panel után elmondta, hogy a Russo testvérek nem vesznek részt a következő Bosszúállók-projektben. Feige a bejelentett fázisok "tematikáját" sem részletezte, és a Deadline-nak csak annyit árult el, hogy a stúdió általában nem szeret az egyes fázisokról beszélni, amíg azok be nem fejeződnek, mert "minden történetünk egyszerre kapcsolódik egymáshoz, és remélhetőleg külön is áll." 

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»