52% 59 szavazat
A renitens

A renitens

A renitens
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
23
Szereplők (23)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Somos Renáta takarítónőként dolgozik, mellesleg pedig 160-as IQ-val rendelkezik. Miután ezt a rendőrség is felismeri, hirtelen Dobler százados mellett kezd el dolgozni. A hölgy nem egy könnyű eset, de olyan nyomokat és összefüggéseket is észrevesz, amelyek miatt nagy segítség a… Több

Sorozat áttekintés

1. évad - 2 epizód

Hol nézheted

 
2024.04.22 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

3.5*

Jól hozza a karaktert főszereplő vörös démonunk. Szórakoztató, érdekesek a különböző történetek is, megfelelő a játékidő, van íve az egyes részeknek. Jó sorozat! Ajánlom!

0
 
2024.04.15 Robinson76

A föszereplő Reni-tens, a történet ambivalens

A szériát berendelők biztosra akartak menni, ezért Franciaország egyik legnépszerűbb sorozatának magyar verzióját készítették el, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Az alapötlet közel sem eredeti, no és a megvalósítása sem eget rengető, de elfogadható, és alapjában véve még működik is. A séma rém egyszerű, míg a nyomozók saját módszereikkel nyomoznak, addig Renáta csak úgy odavet valamit, ami másnak nem jutott eszébe, vagy épp észrevett egy részletet, amit a többiek nem, esetleg eszébe jut egy olyan hétköznapi dolog, ami senki másnak. A vicces részek meg leginkább abból adódnak, hogy Renáta és a rendőrőrsön dolgozók tökéletes ellentétei egymásnak. Szóval ez a sorozat egy krimibe oltott vígjáték, amiben a krimiszál esetenként még jó is, viszont a vígjáték sokszor inkább nevetséges kínjáték. Semmiképp nem szeretném lehúzni a szériát, mert kis hazánkban ezt is meg kell becsülni, de csak módjával kell éltetni.

0
 
2024.04.09 Emmersson

Flitteres zseni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tegyük fel magunknak a kérdést: mit várunk egy filmtől vagy sorozattól? Én több választ adnék, mert ez a hangulatomtól függ. Néha rákészülök egy nehéz filmre, hangolódom, és komoly mondanivalót várok. Máskor a sztori háttérbe szorulhat, és a látványé... Teljes kritika

0
 
2024.04.16 sptt

Gyorsan ledarálható, kedves vígjáték, amiben van némi krimi is. Műfajilag leginkább a Lethal Weapon, az L.A.'s Finest és a Magnum P.I. sorozathoz tudnám hasonlítani. Egyik sem „must have” kategória, de kellemes kikapcsolódást jelent, a poénok jól elhelyezettek. Nem éreztem elfecsérelt időnek a megtekintését. 6/10.

0