Bár egyelőre úgy tűnik, hogy a Wednesday második évadának hivatalos bejelentése egyelőre várat magára, a sorozat főszereplői, Jenna Ortega és Percy Hynes párosa mindenesetre egy másik történetben egymásra talál.

A Netflix kétségtelenül nem kapkodja el a második évadot, amellyel kapcsolatban ugyan felröppent már néhány híresztelés, hivatalosan viszont egyelőre nincs kilátásba helyezve a folytatás. A Tiffany Paulsen rendezésében készülő Winter Spring Summer or Fall előkészületei mindenesetre már gőzerővel zajlanak.

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, a cselekményről annyit már lehet tudni, hogy két tinédzser története, akik egy-egy évszakban találkoznak egymással, a találkozók során pedig egyre jobban egymásba szeretnek.

Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, Jenna Ortega a Sikoly VI-ban lesz a jövőben látható.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»