Kibírod röhögés nélkül? Tortillával pofozkodott Dwayne Johnson és Kevin Hart (videó)

A közösségi média egyik jellegzetessége – főleg a videós oldalakon – a különféle challenge-ek, avagy kihívások terjedése. Ezek között sajnos rendre feltűnnek veszélyes és őrült kihívások is, de szerencsére többnyire csak mókás feladatokról van szó. Most is egy ilyen terjed, amelyre benevezett Kevin Hart és Dwayne Johnson is.

A két színész köztudottan jó barátságot ápol egymással, de több filmben is szerepeltek már együtt, a mozivásznon szintén remek a kémia köztük. A páros most csatlakozott ehhez az új kihíváshoz, amihez nincs szükség másra, csak egy pohár vízre, némi szerencsére és egy tortilla-lapra. A kihívás lényege, hogy a résztvevők a szájukba vesznek egy pohár vizet, majd kő-papír-ollót játszanak. Végül a győztes a tortillával pofán vágja a vesztest.

Amint az a fenti videóban is látható, Kevin Hart és Dwayne Johnson sem tudott ellenállni a kísértésnek és teljesítették a kihívást. A játékot kétszer is Kevin Hart nyerte, aki nagy röhögések közepette pofán is vágta a nála jó két fejjel magasabb Dwayne Johnsont. Ám ekkor fordult a kocka, ugyanis annyira röhögött, hogy kénytelen volt kiköpni a vizet, ezzel pedig elveszítette a kihívást. Jöhetett a tortilla-pofon az óriástól is!

A két színész a kihívással egyébként a következő közös filmjét is reklámozta, ami a hónap végén mozikba kerülő DC Szuperállatok ligája lesz. Mivel egy animációs filmről van szó, itt csak a hangjukat fogjuk hallani többek közt Keanu Reevesé mellett.