Kiderült, ki lesz a Halálos iramban spin-off főgonosza

A Star Trek: Mindenen túl sztárjánál alkalmasabb színészt aligha találhattak volna a szerepre.

Idris Elba alakítja a Halálos iramban spinoff, a Hobb és Shaw főgonoszát, írta a Variety. A hírt azóta a film sztárja, Dwayne Johnson is megerősítette a Twitterén. Elba számára nem idegen a negatív karakterek megformálása, elég, ha csak a Star Trek: Mindenen túlra, vagy a Disney-adaptációra, A dzsungel könyvére gondolunk, és az eddigi, gondosan megválogatott szerepeit elnézve, kötve hisszük, hogy csalódást okozna.

A film rendezői székét a John Wick, az Atomszőke és a Deadpool 2 direktora, David Leitch foglalhatja el, aki az utóbbi években igen nagy tapasztalatot szerzett az akciófilmek terén, így a Universal nyugodt szívvel bízta rá az első Halálos iramban spin-offot, a terveik szerint pedig csak a bevételeken múlik, milyen hamar és hány folytatás érkezik majd.

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jason StathamDwayne Johnson és, Vanessa Kirby. A Universal egyelőre hét lakat alatt őrzi a sztorit, amit az a Chris Morgan írt, aki 2001-től öt Halálos iramban film forgatókönyvét is szerezte.

A film premierjét 2019. július 26-ra tűzték ki.