Kiderült, korábbi pornós is játszik A kis hableányban

A kis hableány élőszereplős változata továbbra is vitákat vált ki, annak ellenére, hogy kasszasikernek számít azzal, hogy több mint 468 millió dollárt termel világszerte.

Minden azzal kezdődött, hogy hatalmas indulatokat váltott ki, a főszereplő-választás, hiszen ezúttal színesbőrű színésznő játssza Ariel szerepét, aki az 1998-as rajzfilmben fehér bőrű és vörös hajú volt.

Most újabb vita alakult ki Stefano Tomadini színésszel kapcsolatban, aki az egyik tritont/sellőfit alakítja a flmben. Kiderült, hogy a színésznek felnőttfilmes múltja van, Dante Ferrari művésznéven és még mindig keringenek róla explicit videók az interneten.

A 24 éves színésznek sikerült felkeltenie a casting főnökök figyelmét, akik "igazán szexi férfi modelleket" kerestek, és nem haboztak Tomadinit szerződtetni. A probléma az, hogy mostanra kiderült, a férfi korábban pornószínész volt, és úgy tűnik, hogy a Disney megbánhatja a döntését, hogy egy olyan filmhez szerződtette, amely minden közönségnek, de elsősorban mégis a gyerekeknek szól.

"Fogalmuk sem volt Stefano pikáns videóiról, és mivel A kis hableány a gyerekek számára készült, ez egy kicsit kínos a Disney számára" - mondta egy, a stúdióhoz közel álló forrás a 'Toronto Sun'-nak.

A férfi próbált távol maradni a múltjától, és A kis hableány forgatásán készült fotókat posztolta, de végül törölte az Instagram-fiókját.

A Disney legújabb élőszereplős filmje körül tehát továbbra is áll a bál. Először a döntés, hogy Halle Bailey-t választották a főszerepre, aztán Javier Bardem kiválasztása Triton szerepére, most pedig ez.

A stúdió még nem adott ki semmilyen nyilatkozatot vagy kommentárt Tomadini múltjával kapcsolatban.