A múlt hétvégén megérkezett a hazai mozikba a Bosszúállók: Végjáték, amely lezárt egy korszakot a Marvel filmes univerzumában, ezzel azonban korántsem ért véget a teljes történet.

Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat a Végjátékkal kapcsolatban. Szóval, mint azt már jó ideje tudni lehetett, szinte biztosra elkészül a A galaxis őrzői 3, ráadásul a korábban régi twitter bejegyzései miatt botrányba keveredett rendező, James Gunn készítheti el a filmet.

Amint a Végjáték cselekményből kiderült a Galaxis őrzőinek csapata egy új taggal is bővült, így nagy valószínűséggel őt is láthatjuk még visszatérni. Bár a film munkálatai egyelőre nem kezdődtek még el, James Gunn mindenesetre már elkészült egy forgatókönyvvel, így a legbizakodóbb becslések szerint is a produkció leghamarabb 2021-ben kerülhetne a mozikba, de az is lehet, hogy a rajongók csupán 2022-ben láthatnák újra kedvenc hőseiket.

Még mielőtt azonban a  Marvel filmes univerzuma egyáltalán a negyedik fázisba lépne, július 4-én megérkezik a hazai mozikba a Pókember – Idegenben.