Kiderült, mikor jön a Loki sorozat a Disney+-ra

A Marvel moziverzum egyik legnépszerűbb figurája Loki, a tűz és pusztítás istene. Népszerűsége egyrészt Tom Hiddleston remek alakításának, a humorosra vett ábrázolásnak, valamint a rossz és a jó peremén való egyensúlyozásának köszönhető. Nem véletlen, hogy ő is saját sorozatot kap a Disney+-on, már azt is tudni, hogy mikor.

A Loki szériát meglehetősen nagy titkolózás övezi, ami részben annak is betudható, hogy messze nem az első a készíti rangsorban. Idén augusztusban debütálhat (hacsak a koronavírus közbe nem szól) az első olyan Marvel sorozat, amely már szorosan kötődik is a moziverzum alkotásaihoz, ez lesz A Sólyom és a Tél Katonája . Ezt követi majd valamikor az év végén a WandaVízió, amely már a jövőre érkező Doctor Strange az őrület multiverzumábant fogja felvezetni.

Csak e két sorozat premierje után érkezhet el Loki ideje, a sorozat a legfrissebb hírek szerint valamikor 2021 elején, de ennél pontosabbat egyelőre nem árultak el a készítők. Azt viszont igen, hogy Tom Hiddleston mellett feltűnik meg Richard E. Grant is, bár az ő szerepe sem tisztázott egyelőre. A hírek szerint a Loki sorozat ugrálni fog az időben, mivel eleve akkor veszi fel a fonalat, amikor a Bosszúállók: Végjátékban is utazni kezdenek a hősök a különböző idősíkok között. Mivel a Bosszúállók: Végtelen háború elején Loki (tényleg) meghal, így várhatóan a sorozat is valahova ide fog majd kifutni. Hiddleston és Grant mellett olyan színészek szerepelnek majd a sorozatban, mint Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw és Owen Wilson.