Kiderült, miről szólnak majd a Terminator: Sötét végzet folytatásai

Bár minden a Terminator: Sötét végzet anyagi sikerein múlik, James Cameronnak már megvannak a tervei a folytatáshoz.

Hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket a Terminator: Sötét végzet, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a kritikusoknak alapvetően bejött a film, és a franchise harmadik legjobb produkciójaként jellemezték az első két Terminator után. Ha a nézők is vevőek lesznek Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger visszatérésére, akkor jöhetnek az újabb folyatások, melyekre már megvannak a tervei James Cameronnak.

„A fő motivációm a filmmel és úgy általában véve a franchise-zal az, hogy nagyító alá helyezzem a mesterséges intelligencia és az emberek viszonyát” - mondta a producer. „Ez nem olyan dolog, amit megvalósítottunk volna a Sötét végzettel, de letettük a kellő alapokat ahhoz, amit a második és a harmadik részre tervezünk. Nagyon pontosan tudjuk, mire szeretnék kifuttatni a dolgot.”

Hasonló dologgal próbálkozott Ridley Scott is az Alien franchise-zal, ami nem jött be túlságosan a rajongóknak, de bízunk benne, hogy Cameron úgy tudja megvalósítani az elképzeléseit, hogy arra a nézők is vevőek legyenek. Hogy így lesz-e, az hamarosan kiderül, ugyanis a Terminator: Sötét végzet jövő héttől látható a magyarországi mozikban.

l

Via Collider