75 Uncharted  (2022)

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes az Uncharted háza tája, a napokban ismét lehetett hallani a produkcióról. UPDATE: Időközben befutott a hivatalos előzetes jeles változata is.

Nagy valószínűséggel azonban a legtöbben nem épp így szerettek volna ismét hírt kapni róla, hiszen a közösségi platformokon bukkant fel a film kiszivárgott előzetese. A mindössze 41 másodperces videó igencsak pörgősre sikeredett, ráadásul maga a nyitókép is ismerős lehet a rajongóknak, amely az Uncharted 3: Drake’s Deception videójáték egyik legemlékezetesebb pillanatát hozza játékba.

Tom Holland egyébként bőven ad ízelítőt mindabból amire az Uncharted kapcsán számíthatnak a rajongók, Drake épp egy teherszállító repülőgép rakományán csimpaszkodva nyeri vissza az eszméletét, persze mondani se kell, hogy a folytatás is tovább borzolja a kedélyeket.

Holland mellett egyébként Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Taylor Ali, Mark Wahlberg, Patricia Meeden és Sarah Petrick lesznek láthatóak a Ruben Fleischer rendezésében készült Uncharted adaptációban, amely a tervek szerint 2022. februárjában érkezik a mozikba.

Nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok a videót!