Kis híján ez a színésznő alakította Neót a Mátrixban

Tudtad, mivel a film alkotói nem találták a megfelelő személyt a főszerepre, a Mátrix forgatása előtt egy híres színésznővel is felvették a kapcsolatot?

Will Smith a Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat mellett döntött, Russell Crowe számára nem volt meggyőző a forgatókönyv, de Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Ewan McGregor is visszautasította Neo szerepét. Mivel csak nem akart összejönni a dolog, egy ponton felmerült, hogy a szerepet egy színésznőnek adják!

Ekkor vettél fel kapcsolatot Sandra Bullockkal. "Annyi emberrel találkoztunk! Kétségbe voltunk esve. Ezért elmentünk Sandra Bullockhoz, és azt mondtuk neki, hogy Neót nővé változtatjuk" - mondta el még 2019-ben Lorenzo di Bonaventura producer a The Wrapnek. 

"Joel Silver és én már dolgoztunk együtt Sandrával A pusztítón, nagyon jó barátom" - folytatta. "Elküldtük neki a forgatókönyvet, és hajlandóak voltunk megpróbálni változtatni rajta, ha érdekli. De akkoriban nem ez volt a megfelelő projekt számára, és a történet itt véget is ért." 

Nem mellesleg Sandra Bullocknak is felajánlották Trinity szerepét, ami végül Carrie-Anne Mossnál landolt.

Mátrix: Feltámadások már a mozikban.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»