Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

Egyszer nézhető film. Annak ellenére is, hogy teli van giccses jelenetekkel meg bugyutaságokkal. Engem emlékeztetett stílusilag a Sötét zsarukra.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 08.

Vicces a film és egyszer meg lehet nézni de vannak benne olyan bugyuta dolgok is hogy az kiveri a biztosítékot. néhány dolog pedig annyira valótlan hogy hamarabb szakad ketté föld mint hogy az a valóságos mechanikával működjön. De ez egy fikció el lehet rugaszkodni a valóságtól.


 
alien007   2016. 07. 23.

Barry Sonnenfeld minden western filmekre vonatkozó konvenciót maga mögött hagyott, ötvözte a műfajt a sci-fi világával, teletűzdelte kalandfilmekbe illő akciójelenetekkel és poénokkal, így alkotta meg a Vadiúj Vadnyugatot. A filmet már csak azért is érdemes megnézni, mert sok szempontból újító, rossznak vagy unalmasnak semmiképp sem nevezhető, de ugyanakkor film óriásnak sem.

 
MethMan   2015. 01. 11.

Túlsarkított karakterek, James Bond kütyük és robotok, mindez egy olyan vadnyugaton, amely soha nem létezett. A film látványos, izgalmas, de valahogy még sem lett igazán jó. A látványos jelenetekben zavaró, és tulajdonképpen az egész filmben számomra zavaró volt, hogy nem bírtam azonosulni a világgal, amelyben a film játszódik.

 
Üssenek agyon, verjenek meg, én minden hiányossága ellenére szeretem ezt a filmet, és nagyon fáj a szívem, hogy végül ekkora bukta lett belőle. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.