Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
41
Szereplők
15
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Lonka   2019. 08. 18.

legújabb vélemény

Igazi scifi. Látványos, hangulatos és a története is újszerű volt, jól építkezett és a végén megvolt a csattanó is.

 
indingo   2017. 10. 01.

Nekem marháta bejött a film. Ilyen címmel egy übergagyi Z-kategóriás filmet vártam. Voltak hibái, azt nem mondom, de sok kérdé merült fel bennem a film közben és ez a vasnyugatos helyszín is nagyon egyedi volt.


 
Deku   2017. 12. 10.

Nem is tudom miért vágtam bele egy ilyen filmbe de legközelebb hallgatok a megérzésemre. Nagyon gyenge darab. Eleve a cím se fogta meg a kíváncsiságomat.

 
HETEDIK   2018. 07. 19.

Nagyon gyenge film mint sztoriban, mint kivitelezésben. Már az is abszurd, hogy a westernt össze akarták mosni az ufokkal, kíváncsi lennék mit szólt ehhez mondjuk Sergio Leone....no de ilyen béna külsejű idegenekkel, vicc kategória. Akik dobnak kicsit a filmen az a két főszereplő Ford és Craig, ők azért vannak annyira jó színészek hogy elvigyék a hátukon ezt a szart. Jon Favreau nem ezzel a filmmel írta be magát a nagykönyvbe.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Szeretem a földönkívülis sztorikat. Tetszett a vadnyugatos környezet is, sokat dobott rajta. Történetben lehetett volna erősebb is, de így sem volt rossz.

A film összbevétele 174 822 325 dollár volt (imdb.com).

 

A filmkészítők elismerték, hogy a földönkívüli lények megjelenését nagyban befolyásolták A nyolcadik utas: a Halál (1979) és a Ragadozó (1987) című filmek idegen lényei.

(Thibo84)
 

Azért választották Daniel Craiget, mert kifejezetten hasonlít Steve McQueenre, aki A hét mesterlövész (1960) című epikus filmben szerepelt.

(Thibo84)
 

Hiába próbálták rávenni Jon Favreau-t, hogy 3D-ben forgasson, a western zsáner miatt rendező ragaszkodott a hagyományos technikához.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.