Kis híján ezt a szerepet alakította Depp a Ponyvaregényben

Quentin Tarantino Ponyvaregényének szereposztási listája szinte minden évben felbukkan a közösségi médiában, amely általában mindig felkavarja kissé az állóvizet.

Ezen a listán ugyanis megtalálható, hogy kik is voltak még esélyesek az egyes szerepekre, így most az is kiderült, hogy Tökfej karakterét Johnny Deppnek szánták. Tarantino egy korábbi interjúban elmondta, hogy a szerepet határozottan Tim Rothnak írta, ám mint kiderült az egyik stúdióvezető Deppet szerette volna felkérni, ez pedig egy apró konfliktushoz is vezetett.

“Nem tudtam pontosan, hogy kit szeretnék erre vagy arra a szerepre, ezért írtam egy óriási listát egy csomó névvel. Mindet előre jóvá akartam hagyatni, és nem tudtam, hogy működni fog-e a dolog, vagy hogy jó lesz-e a hangulat az illetővel, vagy hogy egyáltalán jó munkát fog-e végezni. Csak azt akartam, hogy jóváhagyják őket” - mondta a rendező.

Az Orion Pictures társalapítója és a TriStar Pictures korábbi elnöke, Mike Medavoy köztudottan nem adott zöld utat a Ponyvaregénynek, illetve nem értett egyet Tökfej szereposztásában. Tarantino a 2 Bears, 1 Cave podcastben elmondta, hogy valójában Christian Slater volt a tartalékja a szerepre, és csak akkor akart Depphez fordulni, ha Roth után Slater is elutasította volna.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»