Kiszivárgott videón a Wonder Woman 2 főgonosza

Már javában forgatják a Wonder Woman 1984t Virginiában – és mivel a jelentek nagyját nyilvános helyeken és közterületeken veszik fel, ezért egyre-másra érkeznek a kiszivárgott fotók és videók az izzasztó háttérmunkáról.

Azt már az első film óta tudjuk, hogy Gal Gadot milyen parádésan fest Wonder Womanként – de ami miatt a rajongók izgulnak, az, hogyan fest majd a nagyszerű komikaként elhíresült Kristen Wiig a film főgonoszaként. Ő alakítja ugyanis Cheetah-t, és már mindenki nagyon kíváncsi rá, milyen lesz tetőtől talpig jelmezben.

A nemrég kiszivárgott videó ugyan nem a legjobb minőségű, mégis az első nyersanyag, amihez a nyilvánosság hozzájut, és amelyen Wiig látható akció közben. Bár nincs rajta jelmez, ez nem akadályozza abban, hogy a karakter emberfeletti képességeit megcsillogtassa.

Nemrég egy másik videó is kiszivárgott, ahogy Gadot egy tömött utcán kaszkadőrjelenetet forgat, és a felvételnek igen jó a minősége. Bár valószínűleg sok hasonló felvétel, fotó és videó kerül majd elő innen-onnan szemfüles járókelőknek köszönhetően, a készülő film történetéről még mindig semmit sem tudni, hiszen az alkotók jó szokásukhoz híven gondosan őrzik a fontosabb szálakat.

Ezért vakarhatta mindenki a fejét, amikor nemrég Chris Pine is feltűnt hasonló fotókon. Az tehát egy nagy, nyitott és érdekes kérdés, hogy Steve Trevor hogyan kerül vissza a történetbe, ráadásul a nyolcvanas évekbe. Erre a megfejtésre – hacsak nem készít valaki egy leleplező fotót vagy videót – jövő végi várnunk kell, akkor érkezik majd ugyanis a mozikba az ismét Patty Jenkins által rendezett film.