A napokban írtuk meg, miféle végződést szeretett volna a Sansa Starkot alakító Sophie Turner  a Trónok harcának, most azonban Kit Harington is elmondta a véleményét. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, ő sem így képzelte el a finálét.

Valószínűleg sokaknak okozott meglepetést, amikor három résszel a Trónok harca fináléja előtt a Hosszú éjszaka című epizód végén a legfiatalabb Stark lány, Arya a semmiből előugorva leszúrta az Éjkirályt.

Nem csak a rajongók, de Kit Harington is meglepődött a (nem várt, és talán nem is annyira kívánt) fordulaton, és friss interjúja szerint kicsit féltékeny is volt. A színész THR-nek adott interjújában beszélt arról, milyen érzéseket keltett benne a sorozat lezárása.

"Egy kicsit dühös voltam, de csak azért, mert én akartam megölni az Éjkirályt" - mondta Harington. "Úgy érzem, ahogy mindenki más, a karakter hosszú ideje ebbe az irányba tartott, de aztán mégsem tehettem meg. De örültem Maisie Williamsnek és Aryának. Titkon én szerettem volna megtenni, mivel nagyon szeretek Vladdal harcolni [Vladimir Furdik, az Éjkirályt alakító színész]. Életemben nem láttam még olyan jó kardforgatót, mint ő. De nagyszerű fordulat volt, és nagyon szép módon varrta el Maisie kalandját. Az évadok alatt láthattuk, amint szert tesz a képességeire, melyeket végül arra használt, hogy megölje a főellenségünket" - zárta a szavait.

És Ti, mit gondoltok, jobb lezárás lett volna, ha Jon Snow végez az Éjkirállyal?