Korábban sosem látott fotók kerültek elő a Joker forgatásáról (galéria)

A napokban lépte át a 600 millió dolláros bevételt az alig három hete mozikba került Joker, amely nem sokkal a premier után nem kis botrányt kavart.

Todd Phillips filmje ugyanis kapott hideget és meleget is az elmúlt időszakban, és bár az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon csaknem 8 perces állótapssal ünnepelték a produkciót, nem sokkal a premier után igencsak megoszlottak a kritikai vélemények a filmről.

Többen ugyanis ellentmondásosnak találták a Jokert a túlzott erőszakos tartalma miatt, a korhatáros besorolás ellenére, ahogy a bevételek is mutatják, hatalmas sikernek örvend a Warner Bros. főgonosz filmje.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As we kick off our third weekend in theaters tomorrow, here are some more ‘behind the scenes’ pics. Thanks for all the amazing messages and love for the film!! #Joker ????@nikotavernise

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2019, időpont: 4:14 (PDT időzóna szerint)

Harmadik hete van tehát a mozikban a Joker, ennek alkalmából pedig maga a rendező posztolt néhány korábban nem látott fotót a forgatásokról. És noha Joaquin Phoenix és Todd Phillips is egy-egy korábbi interjúban elmondta, hogy a munkálatok javarész jó hangulatban teltek, a képeken sokaknak talán még így is átüt a Joker valódi hangulata.