Korhatáros lesz a Szárnyas fejvadász 2, újabb fotók érkeztek!

Az Érkezés és a Sicario - A bérgyilkos rendezője izgalmas információkat osztott meg a készülő sci-firől.

A napokban futott be az első kedvcsináló a Balde Runner 2049-hez, melyben a figyelmesek kiszúrhattak már hazai helyszínt is. Még fel sem ocsúdtunk a trailerből, máris új információk láttak napvilágot, sőt, egy csokorra való fotó is érkezett.

A film rendezője, Denis Villeneuve a Screen Daily-nek adott interjújában elmondta, hogy korhatáros, kemény filmre kell számítanunk, de néhány kulisszatitokba is beavatta az olvasókat. Elmondása szerint bár szükség volt arra, hogy zöld vászon előtt is forgassanak, arra azonban kimondottan nagy hangsúlyt helyezett, hogy a színészeket övező környezet nagyobb része, beleértve a tárgyakat is valódiak legyenek. Éppen ezért igyekezett minimálisra csökkenteni a CGI-jal forgatott jeleneteket.  Az interjúban felmerült az esetleges folytatás lehetősége is, ennek egyetlen feltétele a film pozitív fogadtatása.

A történet szerint harminc évvel a Szárnyas fejvadász eseményei után K nyomozó egy rég eltemetett titokra bukkan, mely káoszba taszíthat mindent, ami a társadalom még megmaradt. Nyomozása során rábukkan Deckardra, aki három évtizede nyom nélkül eltűnt.

Denis Villeneuve rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Harrison Ford és  Ryan Gosling, Robin Wright és Jared Leto, míg a forgatókönyvet az első részt is jegyző Hampton Fancher és Michael Green szerzik.

Szárnyas fejvadász 2 2017. október 6-án debütál a mozikban.

85 Szárnyas fejvadász 2049  (2017)

(61) (25)

akció | dráma | misztikus | sci-fi | thriller

HBO Max

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy... több»