Hosszan lehetne sorolni Gary Oldman emlékezetes és ikonikus alakításait, van egy azonban, amelyikkel a színész enyhén szólva sincs megelégedve.

A Happy Sad Confused podcast legújabb adásában Josh Horowitz beszélgetett Oldmannel, aki elmondta, hogy szerinte egyszerűen középszerű volt Sirius Black-ként a Harry Potter-filmekben.

“Talán ha elolvastam volna a könyveket, mint Alan Rickman, ha előbbre jutottam volna, ha tudtam volna, mi következik, őszintén szólva azt hiszem, másképp játszottam volna” - jegyezte meg Oldman.

“De elárulom azt is, hogy vagyok ezzel. Ha leülnék megnézni magam egy korábbi produkcióban, majd azt mondanám, hogy ‘Istenem, milyen elképesztő vagyok’, akkor az nagyon szomorú lenne, hiszen az ember mindig jobb akar lenni a következő dologban, amit csinál” - tette hozzá a színész.

Oldman a The Drew Barrymore Show-ban adott korábbi interjújában már beszélt Sirius Blackről, akkor azt is hozzátette, hogy egy számára nehéz időszakban vállalta el a szerepet.

“Negyvenkét évesen azzal szembesültem, hogy elváltam, én kaptam a fiúk felügyeleti jogát, és így ez önmagában nagyon nehéz volt, ráadásul volt egy váltás az iparban” - nyilatkozta színész, majd azt is hozzátette, hogy akkoriban valójában jóval kevesebb szerepet vállalt, hogy több időt tölthessen a gyermekeivel, ugyanakkor hálás a Harry Potterért és a Christopher Nolan-féle Batman filmekért, amelyekben Gordon felügyelőt alakította.

“Ezek a filmek mentettek meg, mert ez azt jelentette, hogy a legkevesebb munkát kellett végeznem több pénzért, így otthon lehettem a gyerekekkel” - tette hozzá a színész.

Gary Oldman jelenleg az Apple TV+-on elérhető Utolsó befutók című sorozatát népszerűsíti, amelynek épp most forgatták le a negyedik évadát.

krimi

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»