50 Időcsavar  (2018)

Befutott a Disney legújabb nagy dobásának új előzetese, mely sztárok egész sorát vonultatja fel.

Megkapta legújabb előzetesét Madeleine L'Engle1962-es ifjúsági regényének adaptációja, az Időcsavar.  Az igen látványosnak ígérkező produkcióval szemben nagy elvárásokat támasztanak a könyv rajongói, de láthatóan a Disney is, ugyanis az alább látható közel két perces kedvcsinálóból egy valami jól látszik: a stúdió nem spórolt sem a sztárokon, sem a látványon, de a rendezőn. A film direktori székét ugyanis az Oscar-díjra jelölt Selma-t is dirigáló Ava DuVernay foglalhatja el, aki az első olyan fekete nő, aki több mint 100 millió dollár feletti büdzsével rendelkező filmet forgathatott Hollywoodban.

A történet egy fiatal lány köré épül, aki kozmikus utazásra indul, hogy megkeresse rég elvesztett apját. Az útja során három különleges szerzettel találkozik, akik segítségére lesznek a téren és időn átívelő kalandban.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Oprah WinfreyReese WitherspoonChris PineGugu Mbatha-RawAndre HollandZach Galifianakis és Michael Peña.

Nem ez az első alkalom, hogy a Disney adaptálja L’Engle regényét. 2003-ban már készült egy tévéfilm Az idő rabjai címmmel, ami azonban nem lett túlságosan meggyőző, így 2018-ban a stúdió jóváteheti a rajongóknak a hibát.

Az Időcsavar 2018. március 8-tól látható a hazai mozikban.