Varázslatos a Legendás állatok új szinkronos előzetese

Az Oscar-díjas Eddie Redmayne ezúttal a muglik és varázslók világába kalauzol el.

Megérkezett a Harry Potter franchise miliók által várt spinoffjának második szinkronos előzetese. A Legendás állatok és megfigyelésük története 1926-ban játszódik New Yorkban. A film alapjául J. K. Rowling azonos című, hazánkban is megjelent könyve szolgált, de természetesen az írónő jegyzi a forgatókönyvet is. 

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja során néhány békés napot szeretne tölteni New Yorkba, azonban a no-maj (a muggli amerikai megfelelője) Jacob, és titokzatos ügy, és néhány mágikus lény szökése alaposan keresztbe húzza a számításait. Ráadásul úgy tűnik, nem csak a varázslók világát kerül veszélybe.  

A filmet az a David Yates rendezte, aki az utolsó négy Harry Potter-film direktori teendőit is ellátta, míg a főszerepben Eddie Redmayne-t láthatjuk majd. 

Legendás állatok és megfigyelésük idén novemberben debütál a mozikban. 

családi | fantasy | kaland

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja... több»