Legszexisebb 2021-es megjelenéseiből készített összeállítást Halle Berry (videó)A kép forrása: StarPix for LionsGate

Halle Berry kétségkívül formában volt az idei évben. Legutóbbi filmje, a Megsebezve a Netflix egyik legnézettebb tartalma volt néhány hete, hamarosan pedig debütál a Moonfall, amelyet már most hatalmas várakozás előz meg.

Az Oscar-díjas színésznő ráadásul továbbra is Hollywood egyik legdögösebb sztárjának számít, ezt pedig aligha vonhatja bárki is kétségbe. Berry nemrégiben épp egy rövid válogatást tett közzé a Twitteren, amelyen a 2021-ben gálasesteken való megjelenéseit. tartalmazza.

Mondani se kell, hogy Halle Berryn egyszerűen nem fog az idő, az elmúlt hónapokban pedig azt is sikerült bebizonyítania, hogy a kamera túloldalán is megállja a helyét. A Megsebezve a színésznő első nagyjátékfilmes rendezése, amellyel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, hogy miután elolvasta a forgatókönyvet, nem volt kérdés számára, hogy épp egy olyan filmet készítsen, amelynek főszereplőjével ilyen nagy mértékben tud azonosulni.

A színésznő egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy jelenleg Zendaya karrierjét kíséri nagy figyelemmel, Berry szerint ugyanis fiatal pályatársa már most túlszárnyalta őt, saját bevallása szerint ő napjaink egyik legnagyobb feltörekvő tehetsége.