Lesz valaha közös DC/Marvel-film? James Gunn megszólalt az ügyben

Bármennyire is hihetetlenül hangzik jelenleg, könnyen lehet, hogy a jövőben akár még egy Marvel DC crossover filmet is kaphatunk a jövőben. James Gunn szerint legalábbis ez egyáltalán nem elképzelhetetlen.

A galaxis őrzői-franchise rendezője, aki jelenleg a DC új vezetője nemrégiben arról beszélt, hogy bár egy ilyen projekt évekig tartó előkészületet igényel, mégis lehetségesnek tartja a megvalósítást. “Biztos vagyok benne, hogy ez sokkal valószínűbb, most, hogy én vagyok a főnök a DC-nél” - jegyezte meg Gunn az Empire magazinnak adott interjújában.

“Azt hiszem, előbb meg kell határoznunk, hogy mit csinálunk a DC-nél. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy még nem beszéltünk róla. De minden megbeszélés nagyon-nagyon könnyed és szórakoztató volt” - tette hozzá a rendező.

Gunn jelenleg A galaxis őrzői: 3. promóján dolgozik, amely egyúttal az utolsó filmje is a Marvelnél. A rendező előtt ugyanakkor mozgalmas időszak áll, hiszen Peter Safrannal közösen gőzerővel dolgoznak azon, hogy új alapokra helyezzék a DC filmes univerzumát, amely a tervek szerint a 2025-ben megjelenő Superman: Legacy produkcióval indul újra.

Gunn nyíltan beszélt arról, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige támogatja a DC Studios vezetésére való “átigazolását”. 

“Szerintem létezik olyan, hogy ‘szuperhős-fáradás’. Persze ennek semmi köze a szuperhősökhöz. Ahhoz van köze, hogy milyen történeteket lehet elmesélni, és ha elveszíted a szemed a labdán, ami esetünkben a karakterek kidolgozása, akkor a későbbiekben unalmassá válhat” - nyilatkozta korábban Gunn a Rolling Stone magazinnak.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»