Leszállították egy járatról, rasszizmussal vádolja a légitársaságot Marlon Wayans

Marlon Wayans a United Airlines-szal átélt tapasztalatairól beszélt.

Az 50 éves színész azt állítja, hogy a hétvégén Denverben épp fel akart szállni egy járatra, amikor a kapuügynök azt mondta, hogy túl sok csomagja van. Miután összevonták a csomagjait, Marlonnak azt mondták, hogy fel kell adnia a táskáját, de ő úgy döntött, hogy csak felszáll a gépre. Ezután a rendőrök idézést adtak neki.

A United Airlines a USA Today-nek elmondta: "Egy ügyfél, akinek azt mondták, hogy a kapunál kell feladnia a táskáját, ehelyett a repülőgép-hídnál ellökte a United egyik alkalmazottját, és megpróbált felszállni a repülőgépre."

Marlon azonban más történetet mesél.

"A haver megpróbált hazudni, és azt mondta, hogy megtámadtam" - írta a színész az Instagramon - "A videón egyértelműen látszik, hogy soha nem értem hozzá. Kétségbeesetten próbált némi tekintélyt szerezni."

"Több mint 15 000 000 mérföldet repültem életemben, és ritkán volt problémám. Aki ismer, az tudja, hogy szelíd modorú csávó vagyok. Ez az ügynök egyértelműen engem piszkált. Megkért, hogy pakoljam össze a csomagjaimat, és én eleget tettem a kérésének. Aztán azt mondta, hogy most már fel kell adnom a táskát, mert mivel összeszedtünk mindent egy táskába, az már túl nagy volt."

"Ekkor azt mondtam: "Látod, most csak szórakozol velem". Így hát felkaptam a jegyemet a pultról és felszálltam a gépre. Ez zaklatás volt, és én elég hangos leszek, hogy erről halljanak.Biztos, hogy minden barátom és a család nem repülnek majd a Uniteddel. Ebből egy vállalati ügy lesz."

A sztár így folytatta: "Fekete embereket mindenféle rasszizmus ér. Nem fogom ezt megengedni. Egy táska miatt? Tartoztok nekem pénzzel a kihagyott koncertjeimért, tartoztok nekem a problémáimért, tartoztok a rajongóimnak egy r*hadt bocsánatkéréssel. Ez volt a tiszteletlenség legmagasabb szintje. És el kellett volna kerülni. A következő hívás az ügyvédeimnek szól. És igen, írni fogok privátban a főnöknek [United Airlines vezetőjének]!!!"

Marlont megbírságolták rendzavarásért, és várhatóan július 11-én ismét Denverben lesz a bíróságon. Az incidens miatt ki kellett hagynia a Kansas Cityben tartott koncertjeit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marlon Wayans (@marlonwayans) által megosztott bejegyzés

via JJ