Letartóztatták az Örökkévalók sztárját, Barry Keoghant. A fiatal színészt még április 10-én, vasárnap hajnalban vették őrizetbe Dublin északi részén.

Az értesülések szerint Keoghan ittasan tartózkodott egy lakás erkélyén, a rendőrséget az ingatlan tulajdonosa értesítette, akit később vádemelés nélkül szabadon engedtek, ugyanakkor vádiratot állítottak ki.

Az esettel kapcsolatban sem a hatóságok, sem pedig a színészt képviselő ügynökség nem reagáltak. Egy ismeretlen forrás szerint a lakás, ahol a színészre rátaláltak, nem messze található Keoghan egyik rokonának otthonától.

“Amikor a rendőrök kiérkeztek, Keoghan semmilyen módon nem jelentett fenyegetést senkire sem, de őrizetbe vették és bevitték őt az őrsre. Az ügyet lezárták, és semmi több nem lesz az egészből” - nyilatkozta az ismeretlen forrás.

Keoghan nemrégiben egyébként a Matt Reeves rendezésében készült Batmanben volt látható, amelyben Jokert alakította. Bár a színész jeleneteinek többségét kivágták a produkcióból, a közelmúltban maga Reeves tett közzé egy 5 perces anyagot.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»