Macaulay Culkin közel áll ahhoz, hogy újra meghatározó tényező legyen Hollywoodban. Jó két évtizedes visszavonultság után az utóbbi időben egyre többször hallani felőle, sőt, már filmekben is fel-felbukkant. A legutóbbi hírek szerint a Reszkessetek, betörők! rebootjában is szerepelni fog, most pedig kiderült, hogy az egyik legnépszerűbb sorozat új évadában is látni fogjuk.

Az Amerikai Horror Story 2011-ben indult világhódító útjára, és máig minden évben visszatért. Sikerét azon túl, hogy egy alapvető űrt töltött be – hiszen horror sorozat korábban nem sok volt –, annak is köszönhette, hogy minden egyes évada más és más történetet mesélt el a korábbiaktól teljesen függetlenül.

A széria vezetője, Ryan Murphy a minap hivatalosan is leleplezte a tizedik évadot, de mint mindig, most is igen keveset tudni arról, miről fog szólni. A bejelentés egy video kíséretében történt meg, amely egy teljesen átlagos homokos tengerpartot mutat, az egyetlen cselekmény a színészek nevének feltűnése. A legtöbb név már ismerős lehet a korábbi évadokból: Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Catherine Lourd, Sarah Paulson és Evan Peters már mind szerepeltek korábban a sorozatban. De van egy másik név is a listán, aki nem, hogy ebben a sorozatban nem játszott még, de karrierje során még egyetlen másikban sem: Macaulay Culkin.

Ez tehát nem csak a várva várt nagy visszatérés lehet az egykori gyereksztár számára, hanem egyben egy történelmi lépés is. Persze ennyiből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, hiszen azon kívül, hogy szerepelni fog a sorozat tizedik évadában, nem lehet tudni semmit. Hogy milyen szerepet kap, mennyire lesz a középpontban, milyen sokat láthatjuk majd. És persze azt sem, hogy egyáltalán az új évad miről fog szólni. Mivel egyelőre a premierdátumot sem fedték fel, így az is ködös, hogy mindezekről mikor kapunk részletesebb információkat.