A kaszkadőr című akció-vígjátékban Emily Blunt alakítja Jody Morenót, egy újonc rendezőt, aki nehéz helyzetbe kerül, amikor eltűnik a filmjének főszereplője.

A rejtély megoldásának kulcsa a produkció kaszkadőre, Colt (Ryan Gosling), Jody volt szerelme lehet, de hogy pontosan hogyan is alakul a szövevényes történet, az csak májusban deült ki.

A karakterek kapcsolatát és Jody személyiségét Emily Blunt és a rendező, David Leitch felesége, a producer Kelly McCormick közösen alakították ki, Blunt pedig mástól, mint a Baribe rendezőjétől Greta Gerwigből is inspirációt merített Jody karakteréhez.

„Jócskán merítettem Gretából, az ő sugárzó embersége és derűs kedélye beépült Jodyba, aki csakis azért nem esik atomjaira a káosz közepette, mert áthatja valamilyen belülről jövő szeretet és gyógyíthatatlan optimizmus. Végül ez segíti át minden akadályon” - mondta Blunt a TotalFilmnek.

A kaszkadőr, mely épp a közelmúltban döntött Guinness-rekordot, május 2-től látható a magyarországi mozikban.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»