A Kung Fu Panda 4 jelentős mérföldkőhöz érkezett a jegybevételi eredmények terén, mivel a hétvégén átlépte az 500 millió dolláros bevételi határt, globálisan már 503,5 millió dollárnál jár, írja a Deadline.

Ebből 318,5 millió dollár a nemzetközi piacokról származik, míg a többit Észak-Amerikából hozta a konyhára. A Mike Mitchell rendezésében és Stephanie Ma Stine társrendezésében készült produkció egyike annak a négy animációs filmnek, amely 2020 óta képes volt ilyen jegyeladásokat produkálni (Super Mario Bros.: A film, Minyonok: Gru színre lép, Pókember - A pókverzumon át).

Emellett a Kung Fu Panda 4 lett a franchise legnagyobb bevételt hozó filmje 37 piacon, hozzájárulva ahhoz, hogy a franchise globálisan átlépje a 2 milliárd dollárt, és a hetedik legnagyobb bevételt hozó animációs franchise legyen.

A Warner Bros. Challengers című filmje Zendaya főszereplésével újabb piacokon mutatkozott be, így globális összbevétele már 25 millió dollárra nőtt. Eközben a Godzilla x Kong: Az új birodalom továbbra is erős nemzetközi szinten, 14,9 millió dollárral növelve az összbevételét, mely már 519,3 millió dollárra rúg.

A Kung Fu Panda 4 továbbra is látható a magyarországi mozikban, ahol eddig közel 330 millió forintos bevételt termelt.

akció | animáció | kaland

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három... több»